Publikavimo data: 2024-09-16
Ešerių kebabai su kopūstų garnyru
Tinkama ir sveika mityba yra raktas į sveikatą ir ilgaamžiškumą. Ir visai ne nuobodi ir monotoniška, kaip įprasta manyti. Siūlome išbandyti mūsų receptą patiekalo, kurį lengva paruošti, o liesos jūros žuvies ir kopūstų derinys puikiai pasotina dėl didelio kiekio skaidulinių medžiagų, vitaminų ir lengvai virškinamų baltymų. Jūros ešerių kebabai su kopūstų garnyru - orkaitėje kepti jūros ešerių gabaliukai ant iešmelių ir šviežių sultingų kopūstų salotos su morkomis, pomidorais ir aštrių raudonųjų pipirų natomis.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas stambiais šiaudeliais ant tarkos. Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sumaišykite medų ir unagi padažą. Marinuokite ešerių gabaliukus medaus ir unagi padažo mišinyje 10 minučių.
Žingsnis 4
Suverkite gabalėlius ant medinių iešmelių ir sudėkite į kepimo indą. Įkaitinkite orkaitę. Kepkite ešerius 180 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite supjaustytus kopūstus, morkas ir pomidorus. Įpilkite augalinio aliejaus ir išspauskite pusės citrinos sultis. Išmaišykite. Raudonąją aštriąją papriką supjaustykite plonais žiedais. Išimkite sėklas. Pagal skonį į salotas įberkite raudonosios aštriosios paprikos. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite paruoštą ešerių kebabą ir kopūstų, morkų bei pomidorų salotas.
Kategorijos