Ešerių kebabai su kopūstų garnyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Ešerių kebabai su kopūstų garnyru

Tinkama ir sveika mityba yra raktas į sveikatą ir ilgaamžiškumą. Ir visai ne nuobodi ir monotoniška, kaip įprasta manyti. Siūlome išbandyti mūsų receptą patiekalo, kurį lengva paruošti, o liesos jūros žuvies ir kopūstų derinys puikiai pasotina dėl didelio kiekio skaidulinių medžiagų, vitaminų ir lengvai virškinamų baltymų. Jūros ešerių kebabai su kopūstų garnyru - orkaitėje kepti jūros ešerių gabaliukai ant iešmelių ir šviežių sultingų kopūstų salotos su morkomis, pomidorais ir aštrių raudonųjų pipirų natomis.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerių kebabai su kopūstų garnyru Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Ešerių kebabai su kopūstų garnyru Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas stambiais šiaudeliais ant tarkos. Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Ešerių kebabai su kopūstų garnyru Žingsnis 3
Sumaišykite medų ir unagi padažą. Marinuokite ešerių gabaliukus medaus ir unagi padažo mišinyje 10 minučių.

Žingsnis 4

Ešerių kebabai su kopūstų garnyru Žingsnis 4
Suverkite gabalėlius ant medinių iešmelių ir sudėkite į kepimo indą. Įkaitinkite orkaitę. Kepkite ešerius 180 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.

Žingsnis 5

Ešerių kebabai su kopūstų garnyru Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite supjaustytus kopūstus, morkas ir pomidorus. Įpilkite augalinio aliejaus ir išspauskite pusės citrinos sultis. Išmaišykite. Raudonąją aštriąją papriką supjaustykite plonais žiedais. Išimkite sėklas. Pagal skonį į salotas įberkite raudonosios aštriosios paprikos. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

Žingsnis 6

Ešerių kebabai su kopūstų garnyru Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite paruoštą ešerių kebabą ir kopūstų, morkų bei pomidorų salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos