Ešerys ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ešerys ant grotelių

Ant grotelių keptas jūros ešerys - skanus ir švelnus patiekalas, puikiai tinkantis tiek vakarienei, tiek šventiniam stalui. Visame pasaulyje jūros ešerio mėsa vertinama dėl gero skonio ir sveikų savybių. Jūros ešerys turi daug omega-3 riebalų rūgščių, kurios palankiai veikia širdį ir kraujagysles. Žuvyje taip pat gausu lengvai virškinamų baltymų, o tai yra argumentas įtraukti jūros ešerį į mitybos racioną. Be to, žuvyje yra žmogui būtinų mikroelementų, pavyzdžiui, jodo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys ant grotelių Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką. Giliame dubenyje sumaišykite adžiką, česnaką, vandenį, druską ir zirą. Žuvį gausiai aptepkite marinatu ir palikite 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Ešerys ant grotelių Žingsnis 2
Kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos