Ešerys ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ešerys ant grotelių

Ant grotelių keptas jūros ešerys - skanus ir švelnus patiekalas, puikiai tinkantis tiek vakarienei, tiek šventiniam stalui. Visame pasaulyje jūros ešerio mėsa vertinama dėl gero skonio ir sveikų savybių. Jūros ešerys turi daug omega-3 riebalų rūgščių, kurios palankiai veikia širdį ir kraujagysles. Žuvyje taip pat gausu lengvai virškinamų baltymų, o tai yra argumentas įtraukti jūros ešerį į mitybos racioną. Be to, žuvyje yra žmogui būtinų mikroelementų, pavyzdžiui, jodo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g

Ingredientai (6)

Porcijos
1
2.00 st. š.
50.00 ml
2.00 skiltelė
pagal skonį
pagal skonį
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys ant grotelių Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką. Giliame dubenyje sumaišykite adžiką, česnaką, vandenį, druską ir zirą. Žuvį gausiai aptepkite marinatu ir palikite 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Ešerys ant grotelių Žingsnis 2
Kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai