Publikavimo data: 2024-06-23
Ešerys ant grotelių
Ant grotelių keptas jūros ešerys - skanus ir švelnus patiekalas, puikiai tinkantis tiek vakarienei, tiek šventiniam stalui. Visame pasaulyje jūros ešerio mėsa vertinama dėl gero skonio ir sveikų savybių. Jūros ešerys turi daug omega-3 riebalų rūgščių, kurios palankiai veikia širdį ir kraujagysles. Žuvyje taip pat gausu lengvai virškinamų baltymų, o tai yra argumentas įtraukti jūros ešerį į mitybos racioną. Be to, žuvyje yra žmogui būtinų mikroelementų, pavyzdžiui, jodo.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką. Giliame dubenyje sumaišykite adžiką, česnaką, vandenį, druską ir zirą. Žuvį gausiai aptepkite marinatu ir palikite 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos