Ešerys ant kepimo skardos majoneze su česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ešerys ant kepimo skardos majoneze su česnaku

Jūros ešerys yra vandenynų žuvis, priklausanti vidutinio riebumo žuvų rūšims. Ešerių mėsa turi mažai kalorijų, todėl tinka žmonėms, besilaikantiems dietos. Ešerio skerdenoje yra daug mėsos ir nedaug kaulų, todėl valyti ir ruošti ešerį lengva ir malonu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g

Ingredientai (7)

Porcijos
1
0.03 kg
3.00 st. š.
2.00 skiltelė
pagal skonį
1.00 paketas
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys ant kepimo skardos majoneze su česnaku Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite majonezą ir ištirpintą sviestą. Išspauskite česnaką ir įmaišykite į padažą. Išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Dar kartą kruopščiai išmaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 2

Ešerys ant kepimo skardos majoneze su česnaku Žingsnis 2
Paimkite du kepimo folijos lakštus, sulenkite juos per pusę ir suformuokite ešerio karkaso dydžio valtį. Žuvį ištepkite aliejaus, česnako ir majonezo mišiniu. Įdėkite žuvį į folijos formą ir palikite kelioms minutėms įsigerti marinatui. Tuo tarpu įjunkite orkaitę ir įkaitinkite ją iki dviejų šimtų laipsnių temperatūros. Pasiųskite ešerius kepti.

Žingsnis 3

Ešerys ant kepimo skardos majoneze su česnaku Žingsnis 3
Po trisdešimties minučių atsargiai ištraukite formą su ešeriu iš orkaitės. Sultingas ir aromatingas ešerys paruoštas.

Žingsnis 4

Ešerys ant kepimo skardos majoneze su česnaku Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite špinatų lapus ir ant viršaus uždėkite keptą žuvį. Pabarstykite patiekalą juodaisiais pipirais. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai