Ešerys ant ugnies pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Ešerys ant ugnies

Ešerys ant ugnies - idealus patiekalas didelei kompanijai lauke. Ešerys ant ugnies būna labai sultingas ir maloniai kvepia dūmais. Ant anglių virta žuvis skoniu nenusileidžia mėsai. Jūros ešerys - puikus pasirinkimas kepti ant žarijų. Jo skani švelni mėsa turi optimalų riebalų kiekį (nuo 3,5 iki 6 %) ir puikiai dera su daržovėmis, ryžiais, žolelėmis, prieskoniais. Pats jūros ešerys yra sveika, mažai kaloringa jūros gėrybė, kurioje gausu baltymų, o dėl kepimo ji išsaugo naudingąsias savybes.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys ant ugnies Žingsnis 1
Padarykite negilius įpjovimus ešerių filė. Aptepkite žuvį ištirpintu sviestu. Pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais pagal skonį.

Žingsnis 2

Ešerys ant ugnies Žingsnis 2
Kepkite ant grotelių 10-15 minučių, kol taps traškūs.

Žingsnis 3

Ešerys ant ugnies Žingsnis 3
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite salotų lapais. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos