Publikavimo data: 2024-06-23
Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje
Ešerys imbiero ir garstyčių marinate - restorano patiekalas, kurį lengva paruošti namuose. Žuvis yra švelnios tekstūros, kreminio skonio ir pikantiško poskonio. Be to, ešerių mėsą galima laikyti dietine dėl omega-3 riebalų rūgščių ir lengvai virškinamų baltymų. Žuvyje taip pat yra vitaminų A, C, E ir B grupės vitaminų bei mikroelementų, pavyzdžiui, magnio, kalio, cinko ir fosforo. Sistemingas jūros ešerių vartojimas stabilizuoja medžiagų apykaitą.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir imbierą.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite česnaką, imbierą, sojų padažą, garstyčias ir alyvuogių aliejų.
Žingsnis 3
Žuvį pamirkykite gautame marinate.
Žingsnis 4
Sudėkite žuvį ant kepimo skardos arba kepimo indo. Įdėkite ją į orkaitę.
Žingsnis 5
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.
Kategorijos