Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje

Ešerys imbiero ir garstyčių marinate - restorano patiekalas, kurį lengva paruošti namuose. Žuvis yra švelnios tekstūros, kreminio skonio ir pikantiško poskonio. Be to, ešerių mėsą galima laikyti dietine dėl omega-3 riebalų rūgščių ir lengvai virškinamų baltymų. Žuvyje taip pat yra vitaminų A, C, E ir B grupės vitaminų bei mikroelementų, pavyzdžiui, magnio, kalio, cinko ir fosforo. Sistemingas jūros ešerių vartojimas stabilizuoja medžiagų apykaitą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir imbierą.

Žingsnis 2

Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite česnaką, imbierą, sojų padažą, garstyčias ir alyvuogių aliejų.

Žingsnis 3

Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje Žingsnis 3
Žuvį pamirkykite gautame marinate.

Žingsnis 4

Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje Žingsnis 4
Sudėkite žuvį ant kepimo skardos arba kepimo indo. Įdėkite ją į orkaitę.

Žingsnis 5

Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje Žingsnis 5
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos