Publikavimo data: 2024-06-23
                Ešerys imbiero ir garstyčių marinate orkaitėje
                                
                    Ešerys imbiero ir garstyčių marinate - restorano patiekalas, kurį lengva paruošti namuose. Žuvis yra švelnios tekstūros, kreminio skonio ir pikantiško poskonio. Be to, ešerių mėsą galima laikyti dietine dėl omega-3 riebalų rūgščių ir lengvai virškinamų baltymų. Žuvyje taip pat yra vitaminų A, C, E ir B grupės vitaminų bei mikroelementų, pavyzdžiui, magnio, kalio, cinko ir fosforo. Sistemingas jūros ešerių vartojimas stabilizuoja medžiagų apykaitą.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Smulkiai supjaustykite česnaką ir imbierą.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Giliame dubenyje sumaišykite česnaką, imbierą, sojų padažą, garstyčias ir alyvuogių aliejų.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Žuvį pamirkykite gautame marinate.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Sudėkite žuvį ant kepimo skardos arba kepimo indo. Įdėkite ją į orkaitę.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos