Publikavimo data: 2025-08-20
Ešerys, keptas aitriųjų paprikų padaže
Saldžiame aitriųjų paprikų padaže keptas ešerys - tai originalus švelnios ešerio mėsos ir saldaus aštraus padažo derinys. Šį patiekalą labai lengva paruošti, o prie žuvies galima patiekti mėgstamą garnyrą. Ešerių mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Be to, ji turi nedaug kaulų, o tai yra didelis privalumas. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka vakarienei ar šeimos pietums.
Žingsnis 1
Aitriąją papriką supjaustykite mažais apskritimais.
Žingsnis 2
Įtrinkite ešerius maltais baltaisiais pipirais ir druska iš visų pusių.
Žingsnis 3
Ešerius sudėkite į tinkamo dydžio kepimo indą. Užpilkite saldžiuoju aitriųjų paprikų padažu ir ant viršaus uždėkite aštriosios paprikos griežinėlių.
Žingsnis 4
Kepkite ešerius iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 5
Ešerius su aitriųjų paprikų padažu sudėkite į lėkštę ir papuoškite smulkiai supjaustytomis žolelėmis. Gero apetito.
Kategorijos