Ešerys, keptas aitriųjų paprikų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ešerys, keptas aitriųjų paprikų padaže

Saldžiame aitriųjų paprikų padaže keptas ešerys - tai originalus švelnios ešerio mėsos ir saldaus aštraus padažo derinys. Šį patiekalą labai lengva paruošti, o prie žuvies galima patiekti mėgstamą garnyrą. Ešerių mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Be to, ji turi nedaug kaulų, o tai yra didelis privalumas. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka vakarienei ar šeimos pietums.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Ešerys, keptas aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 1
Aitriąją papriką supjaustykite mažais apskritimais.

Žingsnis 2

Ešerys, keptas aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 2
Įtrinkite ešerius maltais baltaisiais pipirais ir druska iš visų pusių.

Žingsnis 3

Ešerys, keptas aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 3
Ešerius sudėkite į tinkamo dydžio kepimo indą. Užpilkite saldžiuoju aitriųjų paprikų padažu ir ant viršaus uždėkite aštriosios paprikos griežinėlių.

Žingsnis 4

Ešerys, keptas aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 4
Kepkite ešerius iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 5

Ešerys, keptas aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 5
Ešerius su aitriųjų paprikų padažu sudėkite į lėkštę ir papuoškite smulkiai supjaustytomis žolelėmis. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos