Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys, keptas su cukinijomis
Kepti ešeriai - itin skanus patiekalas. Kartu su cukinijomis jis būna labai sultingas ir švelnus. Ešerys paruošiamas paprastai ir greitai, o pridėjus prieskonių jis bus aštrus ir kvapnus. Ešerys yra sveika mažai kaloringa žuvis, turinti daug baltymų, o dėl kepimo ji išsaugo naudingąsias savybes. Taip pat galite paruošti bet kokį pasirinktą garnyrą ir patiekti jį vakarienei su šeima arba svečiams.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Padarykite nedidelius įpjovimus ešerio filė. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Ešerius sudėkite į atitinkamo dydžio kepimo indą, ant viršaus išdėliokite cukinijas ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 4
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 5
Iškeptus ešerius su cukinijomis ir sūriu sudėkite į lėkštę. Patiekite.
Kategorijos