Ešerys, marinuotas tartar padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys, marinuotas tartar padaže

Ešerys yra labai baltyminga žuvis, turinti daug baltymų, ir tai turi įtakos mūsų smegenų funkcijoms. Rekomenduojama reguliariai įtraukti žuvies patiekalų į savo mitybą. Jei visai nežinote, ką galima pasigaminti iš ešerių, mūsų receptas skirtas jums. Patiekalas nereikalauja daug išlaidų, o jį paruošti labai paprasta. Tatarinis padažas ešeriui suteiks pikantiškumo, o pati žuvis pasirodys labai minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys, marinuotas tartar padaže Žingsnis 1
Padarykite nedidelius įpjovimus ant žuvies, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Ešerys, marinuotas tartar padaže Žingsnis 2
Supjaustykite citriną apskritimais

Žingsnis 3

Ešerys, marinuotas tartar padaže Žingsnis 3
Žuvį sudėkite į padažą ir gerai aptepkite iš visų pusių. Įdėkite citriną ir taip pat ją patepkite. Palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 4

Ešerys, marinuotas tartar padaže Žingsnis 4
Ištepkite formą aliejumi ir sudėkite į ją žuvį. Ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlių.

Žingsnis 5

Ešerys, marinuotas tartar padaže Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite formą į orkaitę. Kepkite žuvį 40-50 minučių. Žuvis įgaus auksinę spalvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos