Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys omlete
Ešeriai omlete yra labai subtilaus kvapo ir skonio. Jei tinkamai jį paruošite, gausite tikrą kulinarinį šedevrą. Pasidalysime su jumis ešerių omlete gaminimo receptu, o jūs jį gaminsite nuolat. Receptas gana paprastas, jo gali imtis bet kuris pradedantis virėjas. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Supjaustykite ešerius kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite pieną, kiaušinius, augalinį aliejų ir pagal skonį įberkite prieskonių, druskos, pipirų.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus kepkite ešerių gabalėlius 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Užpilkite ešerių gabalėlius pieno ir kiaušinių mišiniu.
Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies po dangčiu 4-5 minutes.
Žingsnis 6
Paruoštą omletą dėkite į lėkštę ir papuoškite žalumynais pagal savo skonį. Gero apetito.
Kategorijos