Ešerys omlete pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys omlete

Ešeriai omlete yra labai subtilaus kvapo ir skonio. Jei tinkamai jį paruošite, gausite tikrą kulinarinį šedevrą. Pasidalysime su jumis ešerių omlete gaminimo receptu, o jūs jį gaminsite nuolat. Receptas gana paprastas, jo gali imtis bet kuris pradedantis virėjas. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys omlete Žingsnis 1
Supjaustykite ešerius kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Ešerys omlete Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite pieną, kiaušinius, augalinį aliejų ir pagal skonį įberkite prieskonių, druskos, pipirų.

Žingsnis 3

Ešerys omlete Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus kepkite ešerių gabalėlius 3-4 minutes.

Žingsnis 4

Ešerys omlete Žingsnis 4
Užpilkite ešerių gabalėlius pieno ir kiaušinių mišiniu.

Žingsnis 5

Ešerys omlete Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies po dangčiu 4-5 minutes.

Žingsnis 6

Ešerys omlete Žingsnis 6
Paruoštą omletą dėkite į lėkštę ir papuoškite žalumynais pagal savo skonį. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos