Publikavimo data: 2024-09-16
Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu.
Ešerys po graikinių riešutų apvalkalu - originalus patiekalas, sukurtas pagal Gordono Ramzio baravykų receptą. Jis paruošiamas labai paprastai ir greitai. Tobulo skonio žuvis papildoma virtomis bulvėmis, ryžiais ir saldžiarūgščiu aštriu padažu. Ešerių mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka vakarienei ar šeimos pietums.
Žingsnis 1
Susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 2
Susmulkintus krapus, petražoles ir graikinius riešutus sudėkite į atitinkamo dydžio indą. Sudėkite majonezą ir laimo sultis ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite ešerius iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 4
Iškeptus ešerius sudėkite į tinkamo dydžio kepimo indą. Ant viršaus užberkite graikinių riešutų ir žolelių mišinio.
Žingsnis 5
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Žingsnis 6
Iškeptus ešerius po graikinių riešutų apvalkalu sudėkite į lėkštę, papuoškite smulkintais graikiniais riešutais. Gero apetito.
Kategorijos