Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu.

Ešerys po graikinių riešutų apvalkalu - originalus patiekalas, sukurtas pagal Gordono Ramzio baravykų receptą. Jis paruošiamas labai paprastai ir greitai. Tobulo skonio žuvis papildoma virtomis bulvėmis, ryžiais ir saldžiarūgščiu aštriu padažu. Ešerių mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka vakarienei ar šeimos pietums.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu. Žingsnis 1
Susmulkinkite graikinius riešutus.

Žingsnis 2

Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu. Žingsnis 2
Susmulkintus krapus, petražoles ir graikinius riešutus sudėkite į atitinkamo dydžio indą. Sudėkite majonezą ir laimo sultis ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu. Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite ešerius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 4

Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu. Žingsnis 4
Iškeptus ešerius sudėkite į tinkamo dydžio kepimo indą. Ant viršaus užberkite graikinių riešutų ir žolelių mišinio.

Žingsnis 5

Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu. Žingsnis 5
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Žingsnis 6

Ešerys po graikinio riešuto sluoksniu. Žingsnis 6
Iškeptus ešerius po graikinių riešutų apvalkalu sudėkite į lėkštę, papuoškite smulkintais graikiniais riešutais. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos