Ešerys pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys pomidorų padaže

Kepti ešeriai yra malonaus švelnaus kvapo ir skonio, o kartu su pomidorų padažu jie įgauna ypatingą pikantiškumą. Parodysime, kaip paruošti skanų keptą ešerį pomidorų padaže. Receptas gana paprastas, todėl juo gali pasinaudoti bet kuris pradedantis virėjas. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys pomidorų padaže Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka.

Žingsnis 2

Ešerys pomidorų padaže Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas. Įpilkite kečupo, druskos, pipirų ir lauro lapų.

Žingsnis 3

Ešerys pomidorų padaže Žingsnis 3
Padažą išmaišykite ir ant jo sudėkite dideliais gabalais supjaustytus ešerius.

Žingsnis 4

Ešerys pomidorų padaže Žingsnis 4
Kepkite ešerius, kol iškeps (kol išgaruos padažo skystis).

Žingsnis 5

Ešerys pomidorų padaže Žingsnis 5
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite žalumynais pagal savo skonį. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos