Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys pomidorų padaže
Kepti ešeriai yra malonaus švelnaus kvapo ir skonio, o kartu su pomidorų padažu jie įgauna ypatingą pikantiškumą. Parodysime, kaip paruošti skanų keptą ešerį pomidorų padaže. Receptas gana paprastas, todėl juo gali pasinaudoti bet kuris pradedantis virėjas. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas. Įpilkite kečupo, druskos, pipirų ir lauro lapų.
Žingsnis 3
Padažą išmaišykite ir ant jo sudėkite dideliais gabalais supjaustytus ešerius.
Žingsnis 4
Kepkite ešerius, kol iškeps (kol išgaruos padažo skystis).
Žingsnis 5
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite žalumynais pagal savo skonį. Gero apetito.
Kategorijos