Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys rankovėje
Ešerys rankovėje Ešerys yra ne tik labai graži žuvis, bet ir neįtikėtinai skani! Tiršta balta mėsa ir minimalus kaulų skaičius patiks tiems, kurie mėgsta valgyti sočiai ir nesiblaškyti šalindami smulkius kaulus. Orkaitėje keptas jūros ešerys yra ypač geras - jį labai lengva paruošti, o skonis ir išvaizda yra tiesiog puikūs! Pats jūros ešerys yra sveika, mažai kaloringa jūros gėrybė, kurioje gausu lengvai virškinamų baltymų, o dėl kepimo jis išsaugo savo naudingąsias savybes.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Tinkamo dydžio inde sumaišykite bulves, svogūną, majonezą, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Nuvalytus ešerius iš abiejų pusių gausiai aptepkite majonezu, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Paimkite tinkamo dydžio formą ir kepimo rankovę. Į ją sudėkite ešerius ir bulvių bei svogūnų mišinį. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
Žingsnis 5
Išvirtą žuvį su bulvėmis ir svogūnais sudėkite į serviravimo lėkštę. Mėgaukitės.
Kategorijos