Publikavimo data: 2024-09-14
Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu
Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu - geras pasirinkimas šventinei vakarienei jūriniu stiliumi. Tokios jūros gėrybės prisotina organizmą vitaminų ir mineralų, gerina plaukų, nagų ir odos būklę. Reguliarus jūros ešerių vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Šią žuvį galite ruošti keptuvėje, papildytą austrių grybais ir sojų padažu. Toks patiekalas patiks visų svečių skoniui.
Žingsnis 1
Supjaustykite ešerius vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis.
Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi 5-7 minutes pakepinkite pievagrybius ir svogūnus.
Žingsnis 4
Į grybus sudėkite žuvį ir sojų padažą. Išmaišykite ir troškinkite 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Patiekite virtus ešerius su austrių grybais ir sojų padažu.
Kategorijos