Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu

Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu - geras pasirinkimas šventinei vakarienei jūriniu stiliumi. Tokios jūros gėrybės prisotina organizmą vitaminų ir mineralų, gerina plaukų, nagų ir odos būklę. Reguliarus jūros ešerių vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Šią žuvį galite ruošti keptuvėje, papildytą austrių grybais ir sojų padažu. Toks patiekalas patiks visų svečių skoniui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
79 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu Žingsnis 1
Supjaustykite ešerius vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis.

Žingsnis 3

Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi 5-7 minutes pakepinkite pievagrybius ir svogūnus.

Žingsnis 4

Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu Žingsnis 4
Į grybus sudėkite žuvį ir sojų padažą. Išmaišykite ir troškinkite 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Ešerys su austrių grybais ir sojų padažu Žingsnis 5
Patiekite virtus ešerius su austrių grybais ir sojų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos