Ešerys su bulvėmis ir majonezu orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys su bulvėmis ir majonezu orkaitėje

Ešerys su bulvėmis ir majonezu orkaitėje - ne per daug kaloringas paprastas patiekalas žuvies ir bulvių vakarienei. Ešerys turi tankią baltą mėsą, o minimalus kaulų skaičius patiks tiems, kurie mėgsta valgyti sočius patiekalus, nesukdami sau galvos dėl smulkių kaulų šalinimo. Su paruošimu gali susidoroti bet kuris pradedantis virėjas, ingredientai yra patys paprasčiausi. Vietoj ešerio galite vartoti bet kurią kitą mėgstamą žuvį. Pikantiško skonio patiekalui suteikia įdaras, kuriame jis kepamas, pridėjus prieskonių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su bulvėmis ir majonezu orkaitėje Žingsnis 1
Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Ešerys su bulvėmis ir majonezu orkaitėje Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite bulves, smulkiai supjaustytas žoleles, majonezą, druską ir 2 rūšių pipirus.

Žingsnis 3

Ešerys su bulvėmis ir majonezu orkaitėje Žingsnis 3
Į kepimo formą, išteptą sviestu, sudėkite bulves su majonezu. Ant viršaus sudėkite ešerių filė, pabarstykite druska ir pipirais, ant viršaus uždėkite sviesto.

Žingsnis 4

Ešerys su bulvėmis ir majonezu orkaitėje Žingsnis 4
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Žingsnis 5

Ešerys su bulvėmis ir majonezu orkaitėje Žingsnis 5
Iškeptą žuvį ir bulves sudėkite į serviravimo lėkštę. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos