Publikavimo data: 2024-06-23
Ešerys su bulvėmis orkaitėje
Ešerys - jūrinė ešerinių šeimos žuvis, žvejojama šiaurinėse jūrose. Žuvys turi įvairių atspalvių žvynus. Ešerių spalva svyruoja nuo šviesiai iki ryškiai raudonos. Įdomu tai, kad kuo giliau ši žuvis gyvena, tuo žvynų spalva ryškesnė ir sodresnė. Be to, nepainiokite jūrinio ešerio su upiniu ešeriu. Jūrinis kolega bus ir sveikesnis, ir skanesnis.
Žingsnis 1
Bulves ir pomidorus supjaustykite nedideliais griežinėliais. Česnaką galima smulkiai sutarkuoti arba išspausti.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite bulves, pomidorus, česnakus ir džiovintų žolelių mišinį.
Žingsnis 3
Paimkite stiklinį orkaitės indą ir sudėkite į jį paruoštas daržoves. Ant daržovių sudėkite ešerių kepsnį. Pašaukite žuvį į orkaitę kepti, kol paruduos. Kepimo temperatūra neturėtų viršyti 180 laipsnių.
Žingsnis 4
Kepti aromatizuoti ešeriai su bulvėmis paruošti.
Žingsnis 5
Paimkite kepimo mentelę ir atsargiai perkelkite patiekalą iš formos į lėkštę.
Kategorijos