Ešerys su bulvėmis orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ešerys su bulvėmis orkaitėje

Ešerys - jūrinė ešerinių šeimos žuvis, žvejojama šiaurinėse jūrose. Žuvys turi įvairių atspalvių žvynus. Ešerių spalva svyruoja nuo šviesiai iki ryškiai raudonos. Įdomu tai, kad kuo giliau ši žuvis gyvena, tuo žvynų spalva ryškesnė ir sodresnė. Be to, nepainiokite jūrinio ešerio su upiniu ešeriu. Jūrinis kolega bus ir sveikesnis, ir skanesnis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 1
Bulves ir pomidorus supjaustykite nedideliais griežinėliais. Česnaką galima smulkiai sutarkuoti arba išspausti.

Žingsnis 2

Ešerys su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite bulves, pomidorus, česnakus ir džiovintų žolelių mišinį.

Žingsnis 3

Ešerys su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 3
Paimkite stiklinį orkaitės indą ir sudėkite į jį paruoštas daržoves. Ant daržovių sudėkite ešerių kepsnį. Pašaukite žuvį į orkaitę kepti, kol paruduos. Kepimo temperatūra neturėtų viršyti 180 laipsnių.

Žingsnis 4

Ešerys su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 4
Kepti aromatizuoti ešeriai su bulvėmis paruošti.

Žingsnis 5

Ešerys su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 5
Paimkite kepimo mentelę ir atsargiai perkelkite patiekalą iš formos į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos