Publikavimo data: 2024-06-23
Ešerys su česnakais ir čiobreliais orkaitėje
Orkaitėje keptas ešerys su česnakais ir čiobreliais - geras pasirinkimas šventinei vakarienei jūriniu stiliumi. Tokios jūros gėrybės prisotina organizmą vitaminų ir mineralų, gerina plaukų, nagų ir odos būklę. Reguliarus jūros ešerių vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Šią žuvį galite ruošti orkaitėje, prieš tai ją pamarinavę su česnakais ir čiobreliais. Toks patiekalas patiks visų svečių skoniui.
Žingsnis 1
Iš visų pusių ešerius pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Tada sudėkite žuvį į kepimo formą ir iš anksto patepkite ją augaliniu aliejumi. Ant ešerių sudėkite griežinėliais supjaustytą česnaką ir čiobrelius.
Žingsnis 2
Kepkite žuvį iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių. Tada iškeptus ešerius patiekite į stalą.
Kategorijos