Ešerys su česnaku, imbieru ir aitriosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys su česnaku, imbieru ir aitriosiomis paprikomis

Ešerys su česnaku, imbieru ir aitriosiomis paprikomis - sultingas, aštrus ir aromatingas patiekalas. Ešerys turi tankią baltą mėsą ir mažai kaulų, todėl jį taip mėgstama gaminti. Orkaitėje keptą jūros ešerį labai lengva paruošti, o jo skonis nuostabiai minkštas. Pats jūros ešerys yra sveika, mažai kaloringa jūros gėrybė, kurioje gausu lengvai virškinamų baltymų, o dėl kepimo jis išsaugo naudingąsias savybes. Jį galite ruošti vakarienei arba šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su česnaku, imbieru ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 1
Imbierą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Ešerys su česnaku, imbieru ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 2
Nuplautuose ešeriuose padarykite nelabai gilius įpjovimus ir į kiekvieną įpjovimą įdėkite kubeliais supjaustytą pipirą, imbierą ir česnaką.

Žingsnis 3

Ešerys su česnaku, imbieru ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 3
Paimkite tinkamo dydžio formą ir įdėkite į ją ešerį. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įberkite žolelių.

Žingsnis 4

Ešerys su česnaku, imbieru ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 4
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Žingsnis 5

Ešerys su česnaku, imbieru ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 5
Paruoštą žuvį sudėkite į serviravimo lėkštę. Jei norite, papuoškite žolelėmis ir vyšninių pomidorų griežinėliais. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos