Ešerys su čiobreliais ir baltaisiais pipirais folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys su čiobreliais ir baltaisiais pipirais folijoje

Ešerių kepsnys, keptas folijoje su čiobreliais, česnakais, alyvuogių aliejumi, druska ir baltaisiais pipirais. Tai puikus karštas žuvies patiekalas pietums arba vakarienei. Ypatingų natų ir skonio ešeriui suteiks čiobreliai - tai prieskoninė žolelė, turinti ryškų šiek tiek salstelėjusį aromatą, primenantį anyžius. Čiobreliai puikiai dera su žuvimi. Kitas recepto ypatumas - baltieji pipirai, kurie, palyginti su juodaisiais, yra mažiau deginantys ir aromatingesni.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su čiobreliais ir baltaisiais pipirais folijoje Žingsnis 1
Įtrinkite ešerių kepsnį druska ir baltaisiais pipirais iš abiejų pusių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Susmulkinkite česnaką ir uždėkite ant kepsnio kartu su čiobrelių šakelėmis.

Žingsnis 2

Ešerys su čiobreliais ir baltaisiais pipirais folijoje Žingsnis 2
Suvyniokite ešerį į foliją ir įdėkite į kepimo formą. Dėkite žuvį į 180 °C temperatūros orkaitę 25-30 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos foliją atsukite, kad ešerys šiek tiek paruduotų.

Žingsnis 3

Ešerys su čiobreliais ir baltaisiais pipirais folijoje Žingsnis 3
Paruoštą ešerį sudėkite į lėkštę ir papuoškite vyšninių pomidorų griežinėliais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos