Ešerys su citrina ir imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys su citrina ir imbieru

Neįprastas, šiek tiek aštrus žuvies ir imbiero derinys. imbiero šaknis yra neįtikėtinai naudinga. Ji normalizuoja virškinimo sistemą, gerina apetitą, greitina medžiagų apykaitos procesus organizme ir skatina svorio mažėjimą. Be to, imbieras garsėja gebėjimu panaikinti pykinimą. Todėl jei esate nėščia moteris, serganti toksikoze, ešerys su citrina ir imbieru yra jūsų išsigelbėjimas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su citrina ir imbieru Žingsnis 1
Citriną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką ir imbierą - plonais griežinėliais. Sumaišykite augalinį aliejų su prieskoniais ir įtrinkite visas žuvies puses. Žuvyje padarykite įpjovas ir į kiekvieną įpjovą įdėkite po citrinos, imbiero ir česnako skiltelę.

Žingsnis 2

Ešerys su citrina ir imbieru Žingsnis 2
Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją žuvį. Pašaukite ją į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 3

Ešerys su citrina ir imbieru Žingsnis 3
Žuvį patiekite su šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos