Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys su citrina ir imbieru
Neįprastas, šiek tiek aštrus žuvies ir imbiero derinys. imbiero šaknis yra neįtikėtinai naudinga. Ji normalizuoja virškinimo sistemą, gerina apetitą, greitina medžiagų apykaitos procesus organizme ir skatina svorio mažėjimą. Be to, imbieras garsėja gebėjimu panaikinti pykinimą. Todėl jei esate nėščia moteris, serganti toksikoze, ešerys su citrina ir imbieru yra jūsų išsigelbėjimas.
Žingsnis 1
Citriną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką ir imbierą - plonais griežinėliais. Sumaišykite augalinį aliejų su prieskoniais ir įtrinkite visas žuvies puses. Žuvyje padarykite įpjovas ir į kiekvieną įpjovą įdėkite po citrinos, imbiero ir česnako skiltelę.
Žingsnis 2
Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją žuvį. Pašaukite ją į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Žingsnis 3
Žuvį patiekite su šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!
Kategorijos