Publikavimo data: 2024-06-23
Ešerys su grybais orkaitėje
Šampinjonai yra populiariausi ir žinomiausi grybai pasaulyje. Jie taip pat laikomi vienais saugiausių grybų, kuriuos galima valgyti. Jie taip pat yra sveiki ir skanūs.
Žingsnis 1
Ešerio odoje padarykite kelis skersinius pjūvius. Įtrinkite žuvį druska ir pipirais pagal skonį. Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite ją iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite alyvuogių aliejumi. Išdėliokite ešerius ir grybus. Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis ir palikite dešimt minučių. Pašaukite indą į orkaitę, kol ešeriai įgaus auksinę spalvą. Kepdami galite atidaryti orkaitės dureles, kad iš grybų išgaruotų drėgmės perteklius, tada grybai bus ne tik sultingi, bet ir traškūs.
Žingsnis 3
Po pusvalandžio ešeriai ir grybai bus paruošti.
Žingsnis 4
Patiekite karštą. Gero apetito!
Kategorijos