Publikavimo data: 2024-09-14
Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu
Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu gaunasi labai sultingas, aštrus ir skanus. Toks patiekalas nepaliks abejingų. Kartu su aštriu imbieru ir saldžiais raudonaisiais svogūnais žuvis įgauna nepakartojamą skonį. Gurmanai mėgaujasi sodriu žuvies skoniu, tinkamo maisto žinovai - baltymų ir mineralų šaltiniu. Orkaitėje keptas ešerys nepaliks abejingų žuvies mėgėjų, turinčios minimalų kaulų kiekį ir greitai pamaitinsiančios šeimą.
Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite svogūną, citrinos skilteles, tarkuotą imbierą, druską, pipirus ir cukrų.
Žingsnis 3
Į tinkamo dydžio kepimo indą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Išdėliokite ešerių filė ir ant viršaus užberkite imbiero ir raudonųjų svogūnų mišinio. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį.
Žingsnis 4
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 5
Paruoštą ešerį su daržovėmis sudėkite į lėkštę. Pagal skonį papuoškite žolelėmis ir vyšniniais pomidoriukais. Patiekite.
Kategorijos