Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu

Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu gaunasi labai sultingas, aštrus ir skanus. Toks patiekalas nepaliks abejingų. Kartu su aštriu imbieru ir saldžiais raudonaisiais svogūnais žuvis įgauna nepakartojamą skonį. Gurmanai mėgaujasi sodriu žuvies skoniu, tinkamo maisto žinovai - baltymų ir mineralų šaltiniu. Orkaitėje keptas ešerys nepaliks abejingų žuvies mėgėjų, turinčios minimalų kaulų kiekį ir greitai pamaitinsiančios šeimą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite svogūną, citrinos skilteles, tarkuotą imbierą, druską, pipirus ir cukrų.

Žingsnis 3

Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu Žingsnis 3
Į tinkamo dydžio kepimo indą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Išdėliokite ešerių filė ir ant viršaus užberkite imbiero ir raudonųjų svogūnų mišinio. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį.

Žingsnis 4

Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu Žingsnis 4
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 5

Ešerys su imbieru ir raudonuoju svogūnu Žingsnis 5
Paruoštą ešerį su daržovėmis sudėkite į lėkštę. Pagal skonį papuoškite žolelėmis ir vyšniniais pomidoriukais. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos