Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys su kariu ir citrusiniais vaisiais
Karis - tai aštrus prieskonis, pagerinantis vištienos ar žuvies skonį. Mes esame įpratę kariu gardinti paukštieną, tačiau Indijoje kariu tradiciškai gardinama žuvis. Ešeriai yra mažai kaloringa ir labai maistinga žuvis, nes turi daug baltymų. Žuvis yra idealus pasirinkimas vakarienei arba neriebiems pietums prieš treniruotę.
Žingsnis 1
Supjaustykite citriną ir apelsiną žiedais.
Žingsnis 2
Žuvį iš visų pusių apibarstykite kariu ir druska. Vienoje pusėje padarykite negilius įpjovimus ir palikite juose česnako skilteles.
Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį žuvį. Pašaukite į orkaitę 40 minučių. Paruoštą žuvį patiekite ant citrusinių vaisių pagalvėlės. Gero apetito!
Kategorijos