Ešerys su kariu ir citrusiniais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys su kariu ir citrusiniais vaisiais

Karis - tai aštrus prieskonis, pagerinantis vištienos ar žuvies skonį. Mes esame įpratę kariu gardinti paukštieną, tačiau Indijoje kariu tradiciškai gardinama žuvis. Ešeriai yra mažai kaloringa ir labai maistinga žuvis, nes turi daug baltymų. Žuvis yra idealus pasirinkimas vakarienei arba neriebiems pietums prieš treniruotę.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su kariu ir citrusiniais vaisiais Žingsnis 1
Supjaustykite citriną ir apelsiną žiedais.

Žingsnis 2

Ešerys su kariu ir citrusiniais vaisiais Žingsnis 2
Žuvį iš visų pusių apibarstykite kariu ir druska. Vienoje pusėje padarykite negilius įpjovimus ir palikite juose česnako skilteles.

Žingsnis 3

Ešerys su kariu ir citrusiniais vaisiais Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį žuvį. Pašaukite į orkaitę 40 minučių. Paruoštą žuvį patiekite ant citrusinių vaisių pagalvėlės. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos