Publikavimo data: 2024-09-14
Ešerys su kreminiu krevečių padažu
Ešerius su krevečių grietinėlės padažu paruošti labai paprasta ir greita. Ešerių mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Grietinėlės padažas švelniai ešerių mėsai suteikia nepakartojamo švelnumo. Be to, prie kepto ešerio galima derinti beveik bet kokį garnyrą. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums.
Žingsnis 1
Nuluptą česnaką susmulkinkite.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite krevetes su česnaku ir grietinėle.
Žingsnis 3
Taip pat apkepkite ešerius iš abiejų pusių, kol taps traškūs. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Iškeptus ešerius sudėkite į lėkštę ir užpilkite kreminiu krevečių padažu. Pagal skonį papuoškite žalumynais. Mėgaukitės.
Kategorijos