Ešerys su kreminiu krevečių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Ešerys su kreminiu krevečių padažu

Ešerius su krevečių grietinėlės padažu paruošti labai paprasta ir greita. Ešerių mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Grietinėlės padažas švelniai ešerių mėsai suteikia nepakartojamo švelnumo. Be to, prie kepto ešerio galima derinti beveik bet kokį garnyrą. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su kreminiu krevečių padažu Žingsnis 1
Nuluptą česnaką susmulkinkite.

Žingsnis 2

Ešerys su kreminiu krevečių padažu Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite krevetes su česnaku ir grietinėle.

Žingsnis 3

Ešerys su kreminiu krevečių padažu Žingsnis 3
Taip pat apkepkite ešerius iš abiejų pusių, kol taps traškūs. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Ešerys su kreminiu krevečių padažu Žingsnis 4
Iškeptus ešerius sudėkite į lėkštę ir užpilkite kreminiu krevečių padažu. Pagal skonį papuoškite žalumynais. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos