Ešerys su raudonuoju svogūnu ir rozmarinu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Ešerys su raudonuoju svogūnu ir rozmarinu

Ešeriai su raudonaisiais svogūnais ir rozmarinais gaunasi labai sultingi, pikantiški ir skanūs. Kartu su saldžiais raudonaisiais svogūnais ir kvapniaisiais rozmarinais žuvis įgauna nepakartojamą skonį. Be to, ešerys beveik neturi kaulų, todėl jį labai mėgsta vaikai. Žuvis paruošiama paprastai ir greitai, o daržovės puikiai papildo patiekalą. Ešerys turi mažai kalorijų ir daug baltymų. Iškeptas jis išsaugo visas naudingąsias savybes.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.35/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su raudonuoju svogūnu ir rozmarinu Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Ešerys su raudonuoju svogūnu ir rozmarinu Žingsnis 2
Padarykite nedidelius įpjovimus ešerių filė ir į juos įdėkite rozmarino šakelių. Ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlių ir pabarstykite žuvies prieskoniais.

Žingsnis 3

Ešerys su raudonuoju svogūnu ir rozmarinu Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite žiedais. Į tinkamo dydžio kepimo indą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Ant pomidorų sudėkite raudonąjį svogūną ir ešerių filė. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį.

Žingsnis 4

Ešerys su raudonuoju svogūnu ir rozmarinu Žingsnis 4
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 5

Ešerys su raudonuoju svogūnu ir rozmarinu Žingsnis 5
Paruoštą ešerį su daržovėmis sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos