Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys su rausvąja lašiša ir daržovėmis orkaitėje
Skanus, o svarbiausia - naudingas patiekalas. Žuvis būtina mūsų organizmo sveikatai, o ešerys yra geras baltymų šaltinis, labai naudingas smegenims. Rausvojoje lašišoje yra daugiau omega-3, taip pat mums būtino kalcio ir magnio. Mūsų recepte žuvis patiekiama su daržovėmis, o kaip garnyrą galima patiekti ryžių. Šis patiekalas papuoš bet kokį šventinį stalą, o nė vienas svečias neliks be dėmesio.
Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Sumaišykite žuvį, bulves, svogūnus ir šparagines pupeles. Pagardinkite druska, pipirais ir reikiamais prieskoniais. Ištepkite formą aliejumi ir sudėkite į ją mišinį.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite indą į orkaitę.
Žingsnis 4
Kepkite patiekalą, kol susidarys auksinė plutelė. Priklausomai nuo jūsų orkaitės, kepkite maždaug 40-60 minučių.
Kategorijos