Ešerys su rausvąja lašiša ir daržovėmis orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys su rausvąja lašiša ir daržovėmis orkaitėje

Skanus, o svarbiausia - naudingas patiekalas. Žuvis būtina mūsų organizmo sveikatai, o ešerys yra geras baltymų šaltinis, labai naudingas smegenims. Rausvojoje lašišoje yra daugiau omega-3, taip pat mums būtino kalcio ir magnio. Mūsų recepte žuvis patiekiama su daržovėmis, o kaip garnyrą galima patiekti ryžių. Šis patiekalas papuoš bet kokį šventinį stalą, o nė vienas svečias neliks be dėmesio.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su rausvąja lašiša ir daržovėmis orkaitėje Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Ešerys su rausvąja lašiša ir daržovėmis orkaitėje Žingsnis 2
Sumaišykite žuvį, bulves, svogūnus ir šparagines pupeles. Pagardinkite druska, pipirais ir reikiamais prieskoniais. Ištepkite formą aliejumi ir sudėkite į ją mišinį.

Žingsnis 3

Ešerys su rausvąja lašiša ir daržovėmis orkaitėje Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite indą į orkaitę.

Žingsnis 4

Ešerys su rausvąja lašiša ir daržovėmis orkaitėje Žingsnis 4
Kepkite patiekalą, kol susidarys auksinė plutelė. Priklausomai nuo jūsų orkaitės, kepkite maždaug 40-60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos