Publikavimo data: 2024-06-23
Ešerys su saldžiarūgščiu padažu
Iš švelnios jūros ešerių filė galima paruošti tūkstančius gardžių patiekalų. Vieną iš receptų pagaminti labai paprasta, tačiau prireiks keleto originalių ingredientų. Pagal šį receptą pirmiausia ešerio filė apkepkite su pipirų gabalėliais, kol atsiras auksinė plutelė. Tada žuvį užpilkite saldžiarūgščiu padažu! Tai bus pagrindinis šios istorijos ingredientas. Padažą galite nusipirkti arba pasigaminti patys! Jis šiek tiek paįvairins patiekalo skonį ir suteiks šiek tiek aštrumo!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos supjaustykite paprikas vidutinio dydžio gabalėliais. Tada ešerių filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Į ją sudėkite kepti skirtus ešerius ir paprikas.
Žingsnis 3
Kepkite žuvį ir paprikas 10 minučių, retkarčiais pamaišydami ir apversdami gabalėlius. Tada supilkite saldžiarūgštį padažą ir kepkite dar 7 minutes. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Paruošta!
Kategorijos