Ešerys su saldžiarūgščiu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ešerys su saldžiarūgščiu padažu

Iš švelnios jūros ešerių filė galima paruošti tūkstančius gardžių patiekalų. Vieną iš receptų pagaminti labai paprasta, tačiau prireiks keleto originalių ingredientų. Pagal šį receptą pirmiausia ešerio filė apkepkite su pipirų gabalėliais, kol atsiras auksinė plutelė. Tada žuvį užpilkite saldžiarūgščiu padažu! Tai bus pagrindinis šios istorijos ingredientas. Padažą galite nusipirkti arba pasigaminti patys! Jis šiek tiek paįvairins patiekalo skonį ir suteiks šiek tiek aštrumo!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos supjaustykite paprikas vidutinio dydžio gabalėliais. Tada ešerių filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Į ją sudėkite kepti skirtus ešerius ir paprikas.

Žingsnis 3

Ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 3
Kepkite žuvį ir paprikas 10 minučių, retkarčiais pamaišydami ir apversdami gabalėlius. Tada supilkite saldžiarūgštį padažą ir kepkite dar 7 minutes. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos