Ešerys su totorių padažu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys su totorių padažu ir sūriu

Skanaus ir sveiko patiekalo receptas. Ešerys turi daug vitamino B12, taip pat ši žuvis yra baltymų šaltinis, jie labai naudingi mūsų smegenų veiklai. Kartu su totorių padažu žuvis gaunasi nepaprastai skani ir sultinga. Dėl keptos sūrio plutelės patiekalas idealiai tinka patiekti prie šventinio stalo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su totorių padažu ir sūriu Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir į sūrį įpilkite tartaro padažo. Sumaišykite. Smulkiai supjaustykite žoleles ir įmaišykite į paruoštą mišinį. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Ešerys su totorių padažu ir sūriu Žingsnis 2
Padarykite nedidelius pjūvius žuvyje. Žuvį pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 3

Ešerys su totorių padažu ir sūriu Žingsnis 3
Ištepkite formą riebalais, sudėkite į ją žuvį. Ant viršaus užpilkite paruoštą padažą. Gerai ištepkite visą paviršių.

Žingsnis 4

Ešerys su totorių padažu ir sūriu Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite žuvį 40 minučių, kol ji taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos