Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys su totorių padažu ir sūriu
Skanaus ir sveiko patiekalo receptas. Ešerys turi daug vitamino B12, taip pat ši žuvis yra baltymų šaltinis, jie labai naudingi mūsų smegenų veiklai. Kartu su totorių padažu žuvis gaunasi nepaprastai skani ir sultinga. Dėl keptos sūrio plutelės patiekalas idealiai tinka patiekti prie šventinio stalo.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir į sūrį įpilkite tartaro padažo. Sumaišykite. Smulkiai supjaustykite žoleles ir įmaišykite į paruoštą mišinį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Padarykite nedidelius pjūvius žuvyje. Žuvį pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 3
Ištepkite formą riebalais, sudėkite į ją žuvį. Ant viršaus užpilkite paruoštą padažą. Gerai ištepkite visą paviršių.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite žuvį 40 minučių, kol ji taps auksinė.
Kategorijos