Ešerys sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys sūrio padaže

Ešerys yra labai sveikas. Jame yra daug baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų, todėl būtinai turėtumėte jį įtraukti į savo mitybos racioną. Balta ešerių mėsa yra malonaus švelnaus skonio. Siūlome jums pasigaminti ešerio filė sūrio padaže. Gausite švelnią baltą filė sūrio ir grietinės įdare po apetitą žadinančia rauginta plutele. Tokį patiekalą galima gaminti pietums arba vakarienei. O jei paruošite ešerio filė porcijų formelėse, gausite nuostabų karštą patiekalą šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys sūrio padaže Žingsnis 1
Mocarelą sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Ešerys sūrio padaže Žingsnis 2
Nedideliame dubenyje sumaišykite mocarelą, vištienos kiaušinį, grietinę ir žuvies prieskonius. Išplakite šakute arba plaktuvu, kad susijungtų.

Žingsnis 3

Ešerys sūrio padaže Žingsnis 3
Ešerių filė apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais pagal skonį. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite ešerių filė oda į viršų ir užpilkite sūrio, kiaušinio ir grietinės mišiniu.

Žingsnis 4

Ešerys sūrio padaže Žingsnis 4
Pašaukite žuvį kepti į orkaitę 20-30 minučių, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 5

Ešerys sūrio padaže Žingsnis 5
Paruoštą ešerį sudėkite į lėkštę ir papuoškite vyšninių pomidorų griežinėliais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos