Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys sūrio padaže
Ešerys yra labai sveikas. Jame yra daug baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų, todėl būtinai turėtumėte jį įtraukti į savo mitybos racioną. Balta ešerių mėsa yra malonaus švelnaus skonio. Siūlome jums pasigaminti ešerio filė sūrio padaže. Gausite švelnią baltą filė sūrio ir grietinės įdare po apetitą žadinančia rauginta plutele. Tokį patiekalą galima gaminti pietums arba vakarienei. O jei paruošite ešerio filė porcijų formelėse, gausite nuostabų karštą patiekalą šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Mocarelą sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Nedideliame dubenyje sumaišykite mocarelą, vištienos kiaušinį, grietinę ir žuvies prieskonius. Išplakite šakute arba plaktuvu, kad susijungtų.
Žingsnis 3
Ešerių filė apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais pagal skonį. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite ešerių filė oda į viršų ir užpilkite sūrio, kiaušinio ir grietinės mišiniu.
Žingsnis 4
Pašaukite žuvį kepti į orkaitę 20-30 minučių, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 5
Paruoštą ešerį sudėkite į lėkštę ir papuoškite vyšninių pomidorų griežinėliais. Gero apetito!
Kategorijos