Publikavimo data: 2024-06-22
Ešerys troškintuve su morkomis ir svogūnais
Toks produktas kaip jūros ešerys yra labai naudingas. Tai puikus baltymų ir vitamino B12 šaltinis. Valgant jūros ešerius teigiamai veikiamos smegenys ir virškinimo sistema, taip pat pagerėja odos, nagų ir plaukų būklė. Norint kuo sveikiau paruošti jūros ešerį, geriausia naudoti garintuvą. Virdami garuose jūros ešeriai bus skanūs ir sultingi, taip pat išsaugosite juose esančius vitaminus ir mineralus.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais apskritimais, o svogūnus - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Paruoštą jūros ešerį įtrinkite druska ir juodaisiais pipirais iš išorės ir iš vidaus.
Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas sudėkite į garintuvo krepšį kaip "pagalvę". Ant daržovių uždėkite ešerį.
Žingsnis 4
Kai vanduo garintuve užvirs, uždėkite krepšį. Žuvį ir daržoves virkite garuose apie 35-40 minučių.
Žingsnis 5
Paruošti garuose virti ešeriai su morkomis ir svogūnais. Gero apetito!
Kategorijos