Ešerys troškintuve su morkomis ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ešerys troškintuve su morkomis ir svogūnais

Toks produktas kaip jūros ešerys yra labai naudingas. Tai puikus baltymų ir vitamino B12 šaltinis. Valgant jūros ešerius teigiamai veikiamos smegenys ir virškinimo sistema, taip pat pagerėja odos, nagų ir plaukų būklė. Norint kuo sveikiau paruošti jūros ešerį, geriausia naudoti garintuvą. Virdami garuose jūros ešeriai bus skanūs ir sultingi, taip pat išsaugosite juose esančius vitaminus ir mineralus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys troškintuve su morkomis ir svogūnais Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais apskritimais, o svogūnus - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Ešerys troškintuve su morkomis ir svogūnais Žingsnis 2
Paruoštą jūros ešerį įtrinkite druska ir juodaisiais pipirais iš išorės ir iš vidaus.

Žingsnis 3

Ešerys troškintuve su morkomis ir svogūnais Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas sudėkite į garintuvo krepšį kaip "pagalvę". Ant daržovių uždėkite ešerį.

Žingsnis 4

Ešerys troškintuve su morkomis ir svogūnais Žingsnis 4
Kai vanduo garintuve užvirs, uždėkite krepšį. Žuvį ir daržoves virkite garuose apie 35-40 minučių.

Žingsnis 5

Ešerys troškintuve su morkomis ir svogūnais Žingsnis 5
Paruošti garuose virti ešeriai su morkomis ir svogūnais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos