Europinės jūrų lydekos troškinys su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Europinės jūrų lydekos troškinys su ryžiais

Švelni ir minkšta žuvis, puikiai deranti su baltaisiais ryžiais. Labai skanu ir paprasta.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Europinės jūrų lydekos troškinys su ryžiais Žingsnis 1
Atšildykite žuvį. Peiliu išpjaukite pelekus ir pašalinkite žvynus.

Žingsnis 2

Žuvį supjaustykite 5 cm gabalėliais.

Žingsnis 3

Europinės jūrų lydekos troškinys su ryžiais Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite žuvį.

Žingsnis 4

Kepkite, kol taps traškūs, apie 10 minučių.

Žingsnis 5

Tuo tarpu užvirinkite vandenį ryžiams. Ryžius išvirkite pagal ant pakelio pateiktus nurodymus.

Žingsnis 6

Į žuvį suberkite druską, pipirus, svogūnus, tarkuotas morkas ir kitus mėgstamus prieskonius ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 7

Sumažinkite ugnį, įpilkite 2 šaukštus pomidorų pastos ir truputį vandens, išmaišykite ir uždengę dangčiu palaikykite 10 minučių.

Žingsnis 8

Nusunkite vandenį nuo virtų ryžių ir patiekite su jūros lydekomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos