Publikavimo data: 2025-08-19
Europinės jūrų lydekos troškinys su ryžiais
Švelni ir minkšta žuvis, puikiai deranti su baltaisiais ryžiais. Labai skanu ir paprasta.
Žingsnis 1
Atšildykite žuvį. Peiliu išpjaukite pelekus ir pašalinkite žvynus.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite 5 cm gabalėliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite žuvį.
Žingsnis 4
Kepkite, kol taps traškūs, apie 10 minučių.
Žingsnis 5
Tuo tarpu užvirinkite vandenį ryžiams. Ryžius išvirkite pagal ant pakelio pateiktus nurodymus.
Žingsnis 6
Į žuvį suberkite druską, pipirus, svogūnus, tarkuotas morkas ir kitus mėgstamus prieskonius ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 7
Sumažinkite ugnį, įpilkite 2 šaukštus pomidorų pastos ir truputį vandens, išmaišykite ir uždengę dangčiu palaikykite 10 minučių.
Žingsnis 8
Nusunkite vandenį nuo virtų ryžių ir patiekite su jūros lydekomis.
Kategorijos