Europos sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Europos sausainiai

Europietiški sausainiai - tai skanūs ir spalvingi sausainiai iš tešlos ir glaisto. Tai geras pasirinkimas vietoj sausainių iš parduotuvės. Tokie sausainiai gaunasi saldūs, o ryškios spalvos patiks svečiams, o ypač jūsų vaikams. Jie tiks Kalėdų stalui prie arbatos ir neužims daug laiko.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Europos sausainiai Žingsnis 1
Sviestą supjaustykite kubeliais, sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniu. Tris minutes plakite mikseriu. Tada suberkite sodą, kakavą, prieskonius, maltą imbierą, miltus ir maišytuvu išmaišykite tešlą.

Žingsnis 2

Europos sausainiai Žingsnis 2
Padalykite tešlą į dvi dalis. Vieną pusę iškočiokite, kad gautųsi septynių milimetrų storio sluoksnis. Kitą pusę suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Europos sausainiai Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išpjaukite formas formelėmis.

Žingsnis 4

Europos sausainiai Žingsnis 4
Sudėkite figūrėles ant kepimo skardos ir kepkite dešimt minučių. Kol sausainiai kepa, išimkite antrą tešlos gabalėlį ir pakartokite procesą tokiu pačiu būdu.

Žingsnis 5

Europos sausainiai Žingsnis 5
Sumaišykite cukraus pudrą, vištų kiaušinių baltymus, šiltą vandenį, citrinų sultis ir dešimt minučių plakite mikseriu.

Žingsnis 6

Europos sausainiai Žingsnis 6
Suskirstykite glajų į porcijas pagal dažiklių kiekį ir sumaišykite jas.

Žingsnis 7

Europos sausainiai Žingsnis 7
Į konditerinį maišelį įdėkite glazūros ir ant atvėsusių sausainių nupieškite raštus. Papuoškite maistinių dažų karoliukais, snaigėmis ir kitais pabarstukais. Leiskite sausainiams pastovėti 240 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos