Fettuccini su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Fettuccini su lašiša

Fettuccini su lašiša - tai neįprastas itališkų makaronų su raudona žuvimi receptas. Fettuccini su lašiša grietinėlės padaže paruošti reikės makaronų iš kietųjų kviečių. Pageidautina, kad jie būtų pagaminti Italijoje. Kad makaronai nesuliptų, po virimo į juos įpilkite vieną valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Svarbu patikrinti, ar žuvies filė neturi kaulų, juos pašalinkite pincetu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fettuccini su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų. 4-5 min. pakepinkite svogūną ir žuvį, tada suberkite čiobrelius ir išmaišykite. Supilkite grietinėlę, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Virkite 4 minutes.

Žingsnis 2

Fettuccini su lašiša Žingsnis 2
Paruoškite fettuccini. Makaronus virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol jie bus al dente, t. y. vidutiniškai riebūs (apytikslė virimo trukmė - 7-8 min.). Nusausinkite per sietelį.

Žingsnis 3

Fettuccini su lašiša Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Sudėkite fettuccini į keptuvę su padažu ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos