Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su lašiša
Fettuccini su lašiša - tai neįprastas itališkų makaronų su raudona žuvimi receptas. Fettuccini su lašiša grietinėlės padaže paruošti reikės makaronų iš kietųjų kviečių. Pageidautina, kad jie būtų pagaminti Italijoje. Kad makaronai nesuliptų, po virimo į juos įpilkite vieną valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Svarbu patikrinti, ar žuvies filė neturi kaulų, juos pašalinkite pincetu.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų. 4-5 min. pakepinkite svogūną ir žuvį, tada suberkite čiobrelius ir išmaišykite. Supilkite grietinėlę, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Virkite 4 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite fettuccini. Makaronus virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol jie bus al dente, t. y. vidutiniškai riebūs (apytikslė virimo trukmė - 7-8 min.). Nusausinkite per sietelį.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Sudėkite fettuccini į keptuvę su padažu ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite 2 minutes.
Kategorijos