Publikavimo data: 2024-04-08
Fettuccini su jūros gėrybėmis
Fettuccini su jūros gėrybėmis yra lengvas patiekalas, kurį organizmas gerai virškina ir ilgam suteikia energijos. Jūros gėrybių fettuccini su grietinėlės padažu receptą sudaro krevetės, kalmarai, midijos ir aštuonkojai. Jūros gėrybės yra visaverčių baltymų šaltinis. Jei jums atrodo, kad to pakanka, į makaronų receptą galite įtraukti ir vištienos filė.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus 15 minučių pakepinkite vištieną. Sudėkite svogūną ir išmaišykite. Po 4-5 min. sudėkite midijas, krevetes, kalmarų žiedus, supilkite citrinos sultis, suberkite jūros gėrybių prieskonius ir maltus juoduosius pipirus, supilkite grietinėlę. Padažą išmaišykite ir palikite 5-7 minutes troškintis. Supilkite sojų padažą, išmaišykite ir palikite 2-3 min. pavirti.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Sudėkite fettuccini į puodą su vištiena ir jūros gėrybėmis ir išmaišykite.
Kategorijos