Fettuccini su jūros gėrybėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Fettuccini su jūros gėrybėmis

Fettuccini su jūros gėrybėmis yra lengvas patiekalas, kurį organizmas gerai virškina ir ilgam suteikia energijos. Jūros gėrybių fettuccini su grietinėlės padažu receptą sudaro krevetės, kalmarai, midijos ir aštuonkojai. Jūros gėrybės yra visaverčių baltymų šaltinis. Jei jums atrodo, kad to pakanka, į makaronų receptą galite įtraukti ir vištienos filė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fettuccini su jūros gėrybėmis Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus 15 minučių pakepinkite vištieną. Sudėkite svogūną ir išmaišykite. Po 4-5 min. sudėkite midijas, krevetes, kalmarų žiedus, supilkite citrinos sultis, suberkite jūros gėrybių prieskonius ir maltus juoduosius pipirus, supilkite grietinėlę. Padažą išmaišykite ir palikite 5-7 minutes troškintis. Supilkite sojų padažą, išmaišykite ir palikite 2-3 min. pavirti.

Žingsnis 2

Fettuccini su jūros gėrybėmis Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Sudėkite fettuccini į puodą su vištiena ir jūros gėrybėmis ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos