Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su krevetėmis
Į fettuccini su krevetėmis receptą turi būti įtrauktas česnakas, česnakiniame padaže keptos jūros gėrybės būna neįtikėtinai skanios. Itališkus makaronus fettuccini su krevetėmis grietinėlės padaže reikia virti taip, kad nepervirtų, iki al dente būsenos. Makaronus iš viryklės geriau išimti likus 1 minutei iki virimo pabaigos. Fettuccini virkite verdančiame pasūdytame vandenyje su šaukštu alyvuogių aliejaus, tada makaronai nesulips.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Paimkite gilią keptuvę ir 1-2 min. pakepinkite česnaką ir svogūną alyvuogių aliejuje. Sudėkite krevetes, druską, pipirus, išmaišykite ir kepkite 3 min. Supilkite į keptuvę grietinėlę ir užvirinkite, bet neužvirkite. Smulkiai supjaustykite petražoles. Sudėkite į keptuvę, uždenkite ir nukelkite nuo viryklės.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Sudėkite virtus makaronus į padažą ir išmaišykite.
Kategorijos