Fettuccini su krevetėmis švelniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Fettuccini su krevetėmis švelniame padaže

Fettuccini yra Italijoje išrastas makaronų gaminys, tačiau jis išpopuliarėjo visame pasaulyje. Tradiciškai tokie makaronai gaminami iš elastingos tešlos, tačiau šiandien gatavų makaronų galima lengvai nusipirkti bet kuriame prekybos centre. Iš tikrųjų fettuccini skoniu nelabai skiriasi nuo labiausiai paplitusių makaronų, labiau skiriasi išvaizda, nes fettuccini atrodo kaip plokšti makaronai. Šiandien yra tūkstančiai fettuccini gaminimo ir patiekimo receptų, pavyzdžiui, fettuccini su kumpiu, fettuccini su grybais ir daržovėmis, fettuccini su raudonaisiais ikrais ir daugelis kitų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Fettuccini su krevetėmis švelniame padaže Žingsnis 1
Krevetes 5 minutes dėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Išimkite jas ir gautame sultinyje išvirkite fettuccini. Virimo laiką nurodykite ant pakuotės.

Žingsnis 2

Fettuccini su krevetėmis švelniame padaže Žingsnis 2
Keptuvėje su trupučiu sviesto pakepinkite miltus, grietinėlę ir petražoles. Užvirinkite iki trečdalio. Sudėkite krevetes, fettuccini ir bazilikus. Keptuvės turinį kaitinkite apie minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, makaronai (makaronai), fettuccini, receptų knyga, makaronai ir sūris, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su česnakais

Kategorijos