Publikavimo data: 2025-08-17
Fettuccini su krevetėmis švelniame padaže
Fettuccini yra Italijoje išrastas makaronų gaminys, tačiau jis išpopuliarėjo visame pasaulyje. Tradiciškai tokie makaronai gaminami iš elastingos tešlos, tačiau šiandien gatavų makaronų galima lengvai nusipirkti bet kuriame prekybos centre. Iš tikrųjų fettuccini skoniu nelabai skiriasi nuo labiausiai paplitusių makaronų, labiau skiriasi išvaizda, nes fettuccini atrodo kaip plokšti makaronai. Šiandien yra tūkstančiai fettuccini gaminimo ir patiekimo receptų, pavyzdžiui, fettuccini su kumpiu, fettuccini su grybais ir daržovėmis, fettuccini su raudonaisiais ikrais ir daugelis kitų.
Žingsnis 1
Krevetes 5 minutes dėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Išimkite jas ir gautame sultinyje išvirkite fettuccini. Virimo laiką nurodykite ant pakuotės.
Žingsnis 2
Keptuvėje su trupučiu sviesto pakepinkite miltus, grietinėlę ir petražoles. Užvirinkite iki trečdalio. Sudėkite krevetes, fettuccini ir bazilikus. Keptuvės turinį kaitinkite apie minutę.
Kategorijos