Fettuccini su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Fettuccini su malta mėsa

Fettuccini su malta mėsa grietinėlės padaže yra receptas, geriau žinomas kaip "Nest Fettuccini". Taip vadinamas lizdo formos suvyniotų makaronų patiekalas. Tokią formą jis išlaiko gamindamas. Į fettuccini lizdo vidų galima dėti įvairių įdarų. Tačiau geriausiai patiekalą puošia malta mėsa ir padažas. Kad būtų sodresnio skonio, geriau naudoti naminę grietinę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fettuccini su malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje alyvuogių aliejuje apkepkite maltą vištieną. Supilkite vandenį, grietinę ir troškinkite 2-3 minutes. Tada sudėkite tarkuotą sūrį, česnaką, garstyčias. Troškinkite po dangčiu 5-7 minutes. Likus minutei iki viryklės išjungimo, į padažą įberkite pipirų, druskos ir Provanso žolelių.

Žingsnis 2

Fettuccini su malta mėsa Žingsnis 2
Sudėkite fettuccini į padažą, palikite 1 minutę mirkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos