Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su malta mėsa
Fettuccini su malta mėsa grietinėlės padaže yra receptas, geriau žinomas kaip "Nest Fettuccini". Taip vadinamas lizdo formos suvyniotų makaronų patiekalas. Tokią formą jis išlaiko gamindamas. Į fettuccini lizdo vidų galima dėti įvairių įdarų. Tačiau geriausiai patiekalą puošia malta mėsa ir padažas. Kad būtų sodresnio skonio, geriau naudoti naminę grietinę.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje alyvuogių aliejuje apkepkite maltą vištieną. Supilkite vandenį, grietinę ir troškinkite 2-3 minutes. Tada sudėkite tarkuotą sūrį, česnaką, garstyčias. Troškinkite po dangčiu 5-7 minutes. Likus minutei iki viryklės išjungimo, į padažą įberkite pipirų, druskos ir Provanso žolelių.
Žingsnis 2
Sudėkite fettuccini į padažą, palikite 1 minutę mirkti.
Kategorijos