Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su pesto.
Fettuccini su "Pesto" - tai pikantiškas patiekalas su garsiuoju itališku padažu ir vištiena. "Pesto" gaminamas iš bazilikų, piano sėklų, sūrio ir alyvuogių aliejaus. Jo dedama į įvairius patiekalus, įskaitant makaronus. Fettuccini su padažu recepte "Pesto" įdedamas vištienos virimo pabaigoje, prieš sujungiant padažą su makaronais. Fettuccini galima gaminti iš viso grūdo miltų, kiaušinių, valgomosios druskos ir alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, sudėkite sviestą ir palaukite, kol jis ištirps. Vištienos filė kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite mėsą į lėkštę. Keptuvėje palikite šiek tiek riebalų pomidorams kepti. Kepkite juos, kol suminkštės, ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami, apie 3-5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite fettuccini su pesto. Į puodą su makaronais sudėkite vištienos gabalėlius, keptus pomidorus ir pesto padažą. Viską išmaišykite. Supilkite vandenį, likusį išvirus makaronams. Išmaišykite, kad gautumėte norimą patiekalo konsistenciją.
Kategorijos