Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su pomidorų padažu
Fettuccini su pomidorų padažu yra vegetariškas patiekalas. Vienas iš pagrindinių fettuccini su pomidorais ingredientų yra pomidoras. Italų virtuvės gerbėjams rekomenduojama rinktis mėsingus pomidorus, kad patiekalas būtų intensyvesnis. Renkantis fettuccini, pirmenybę geriau teikti Italijoje pagamintiems produktams. Sausus prieskonius, pavyzdžiui, papriką ir bazilikus, galima pakeisti šviežiais. Toks pakeitimas patiekalui bus tik į naudą.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apie 2-3 min. pakepinkite česnaką ir svogūną. Sudėkite pomidorus ir pomidorų pastą. Pagal poreikį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite vandenį, pagardinkite paprikomis ir bazilikais ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį iki mažos, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Sudėkite fettuccini į padažą ir išmaišykite.
Kategorijos