Fettuccini su pomidorų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Fettuccini su pomidorų padažu

Fettuccini su pomidorų padažu yra vegetariškas patiekalas. Vienas iš pagrindinių fettuccini su pomidorais ingredientų yra pomidoras. Italų virtuvės gerbėjams rekomenduojama rinktis mėsingus pomidorus, kad patiekalas būtų intensyvesnis. Renkantis fettuccini, pirmenybę geriau teikti Italijoje pagamintiems produktams. Sausus prieskonius, pavyzdžiui, papriką ir bazilikus, galima pakeisti šviežiais. Toks pakeitimas patiekalui bus tik į naudą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fettuccini su pomidorų padažu Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apie 2-3 min. pakepinkite česnaką ir svogūną. Sudėkite pomidorus ir pomidorų pastą. Pagal poreikį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite vandenį, pagardinkite paprikomis ir bazilikais ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį iki mažos, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 2

Fettuccini su pomidorų padažu Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Sudėkite fettuccini į padažą ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos