Publikavimo data: 2024-04-06
Fettuccini su vištiena ir grybais
Fettuccini su vištiena ir grybais - makaronai kreminiame padaže, savo skoniu primenančiame prancūziškus džiūvėsius. Fettuccini su vištiena ir grybais receptas lakoniškas, tik vištiena, grybai, grietinėlė ir makaronai. Fettuccini makaronai gaminami iš kietųjų kviečių, į jų sudėtį įeina kiaušinio trynys, todėl makaronai yra sveiki ir skanūs. Visi produktai turi būti švieži, kad patiekalas būtų sodraus skonio. Grietinėlę galima naudoti su kaimiška grietinėle.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Stipriai įkaitintoje keptuvėje 3-4 min. kepkite vištienos filė augaliniame aliejuje. Sudėkite grybus, druską ir pipirus, kepkite 7-8 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Į keptuvę su padažu sudėkite fettuccini. Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir palaikykite ant ugnies 2-3 minutes.
Kategorijos