Filadelfijos sūrio skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filadelfijos sūrio skrebučiai

"Philadelphia" sūris mėgstamas dėl lengvo ir švelnaus skonio. Jį 1872 m. išrado amerikiečių ūkininkas Williamas Lawrence'as. Iš pradžių jis norėjo atkartoti prancūzišką sūrį neschatel, garsėjantį sudėtingu paruošimu. Tačiau kažkas nepavyko ir V. Lawrence'as sugalvojo kreminę masę, kuri turėjo grietinėlės skonį. Ji patiko ir jam, ir jo klientams. Šio sūrio gamyba pasirodė esanti paprastesnė ir pigesnė nei neschatel. Sūris buvo pavadintas Filadelfijos miesto, garsėjusio puikios kokybės maistu, garbei.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filadelfijos sūrio skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite padažą. ¼ lašišos, Filadelfijos sūrio, grietinės ir citrinos sulčių sudėkite į blenderio indą ir sumaišykite iki vientisos masės. Likusią žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais, įberkite žiupsnelį citrinos žievelės, perkelkite į padažą ir sumaišykite rankomis.

Žingsnis 2

Filadelfijos sūrio skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duoną skrudintuve arba apkepkite ją iš abiejų pusių keptuvėje. Ant jos užtepkite "Philadelphia" sūrio mišinio. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite žaliaisiais svogūnais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos