Fo Bo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Fo Bo

Pho Bo yra klasikinis vietnamiečių patiekalas, kurį sudaro jautienos mėsa, ryžių makaronai, gausus jautienos sultinys, prieskoniai ir žolelės. Kuo ilgiau sultinys verdamas, tuo ryškesnis ir intensyvesnis gatavos sriubos skonis. Vietnamiečiai Pho Bo gali valgyti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei, to priežastis - turtinga patiekalo sudėtis, nes Pho Bo sriuba yra ir pirmoji, ir antroji, mėsa ir žalumynai. Apibendrinant visa tai, kas išdėstyta, galima drąsiai teigti, kad Pho Bo sriuba yra idealus patiekalas norint susipažinti su Vietnamo virtuve.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fo Bo Žingsnis 1
Sudėkite jautienos blauzdas į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Fo Bo Žingsnis 2
Kad sultinys įgautų būdingą rudą spalvą, svogūnai ir prieskoniai turi būti apanglėję. Įkaitinkite sausą keptuvę ant stiprios ugnies ir sudėkite ant jos baltojo svogūno ir imbiero puseles, cinamoną, gvazdikėlius, kardamoną, juoduosius pipirus ir kalendrą. Kepkite svogūnus iš abiejų pusių, kol susidarys būdingi juodi dryžiai, nepamiršdami maišyti prieskonių.

Žingsnis 3

Fo Bo Žingsnis 3
Kai jautienos sultinys užvirs, nugriebkite putas ir sudėkite produktus iš keptuvės į mėsą. Virkite puodo turinį dvi valandas ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Fo Bo Žingsnis 4
Po dviejų valandų išimkite jautienos blauzdas iš puodo ir į sultinį sudėkite jautienos filė. Į puodą įpilkite žuvies padažo, cukraus ir druskos. Užvirinkite sultinį ir ant silpnos ugnies troškinkite mėsą nuo pusantros iki dviejų valandų.

Žingsnis 5

Fo Bo Žingsnis 5
Kol verda mėsa, paruoškite daržovių sriubos dalį. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais, aitriąją papriką griežinėliais, Pekino kopūstus supjaustykite šiaudeliais, o svogūnų kotelius - plonomis juostelėmis.

Žingsnis 6

Fo Bo Žingsnis 6
Išvirkite ryžių makaronus pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, išpilkite juos į sietelį ir kelias minutes atvėsinkite šaltame vandenyje.

Žingsnis 7

Fo Bo Žingsnis 7
Išimkite visus ingredientus iš puodo ir sultinį perkoškite. Jautienos filė sudėkite ant pjaustymo lentos.

Žingsnis 8

Fo Bo Žingsnis 8
Išimkite blauzdas iš dubens ir atskirkite mėsą nuo kaulų ir jungiamojo audinio. Jautienos filė ir blauzdų mėsą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 9

Fo Bo Žingsnis 9
Paruoškite sriubą. Ant dubens dugno sudėkite ryžių makaronus, puslankiu išdėliokite jautienos griežinėlius, į dubenį suberkite svogūnus ir žaliuosius svogūnus, supilkite jautienos sultinį.

Žingsnis 10

Fo Bo Žingsnis 10
Į sriubą sudėkite Pekino kopūstus, aitriąją papriką, mėtų lapelius ir petražoles. Apšlakstykite citrinos sultimis ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos