Vietnamietiška Pho Bo sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Vietnamietiška Pho Bo sriuba

Pho - tai tradicinė vietnamietiška sriuba, gaminama iš mėsos sultinio, ryžių makaronų, žolelių, sojų padažo, imbiero ir citrinos. Pho Bo - tai patiekalas, gaminamas iš jautienos pagrindo. Vištienos sriuba vadinama Pho Sha, o žuvies sriuba - Pho Ka. Norint pagaminti Pho Bo, reikia paruošti dviejų rūšių mėsą - jautienos nugarinę ir blauzdą (apatinę jautienos kumpio skerdenos dalį). Sultinys verdamas atskirai nuo kitų ingredientų.
Gaminimo laikas
225 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.33/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vietnamietiška Pho Bo sriuba Žingsnis 1
Paruoškite sultinį ir nugarinę. Įdėkite nugarinę į šaltą vandenį. Užvirinkite, nugriebkite putas. Tada sudėkite visą svogūną ir visą imbierą. Virkite ant silpnos ugnies 3 valandas. Atskirame dubenyje supjaustytus jautienos gabalėlius pabarstykite druska ir pipirais. Palikite 15 minučių. Likus 5 minutėms iki sultinio virimo pabaigos padidinkite kaitrą. Skystis keptuvėje turi tiesiog burbuliuoti. Jautienos nugarinę 2-3 sekundėms įmeskite į verdantį sultinį. Tada vėl išimkite mėsą į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Vietnamietiška Pho Bo sriuba Žingsnis 2
Paruoškite makaronus. Suberkite juos į šaltą vandenį ir užvirinkite. Virkite 3 minutes. Tuomet nusausinkite juos sietelyje.

Žingsnis 3

Vietnamietiška Pho Bo sriuba Žingsnis 3
Į kiekvieną dubenį sudėkite makaronus, tada svogūnų žiedus, smulkintą imbierą, mėsą ir aštriąją papriką. Supilkite sultinį. Įdėkite griežinėlį citrinos, žolelių ir 2 valgomuosius šaukštus sojų padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos