Publikavimo data: 2024-05-01
Vietnamietiška Pho Bo sriuba
Pho - tai tradicinė vietnamietiška sriuba, gaminama iš mėsos sultinio, ryžių makaronų, žolelių, sojų padažo, imbiero ir citrinos. Pho Bo - tai patiekalas, gaminamas iš jautienos pagrindo. Vištienos sriuba vadinama Pho Sha, o žuvies sriuba - Pho Ka. Norint pagaminti Pho Bo, reikia paruošti dviejų rūšių mėsą - jautienos nugarinę ir blauzdą (apatinę jautienos kumpio skerdenos dalį). Sultinys verdamas atskirai nuo kitų ingredientų.
Žingsnis 1
Paruoškite sultinį ir nugarinę. Įdėkite nugarinę į šaltą vandenį. Užvirinkite, nugriebkite putas. Tada sudėkite visą svogūną ir visą imbierą. Virkite ant silpnos ugnies 3 valandas. Atskirame dubenyje supjaustytus jautienos gabalėlius pabarstykite druska ir pipirais. Palikite 15 minučių. Likus 5 minutėms iki sultinio virimo pabaigos padidinkite kaitrą. Skystis keptuvėje turi tiesiog burbuliuoti. Jautienos nugarinę 2-3 sekundėms įmeskite į verdantį sultinį. Tada vėl išimkite mėsą į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite makaronus. Suberkite juos į šaltą vandenį ir užvirinkite. Virkite 3 minutes. Tuomet nusausinkite juos sietelyje.
Žingsnis 3
Į kiekvieną dubenį sudėkite makaronus, tada svogūnų žiedus, smulkintą imbierą, mėsą ir aštriąją papriką. Supilkite sultinį. Įdėkite griežinėlį citrinos, žolelių ir 2 valgomuosius šaukštus sojų padažo.
Kategorijos