Folijoje kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Folijoje kepta lašiša

Kepta lašiša išlaiko visas naudingąsias medžiagas ir mikroelementus, taip pat pasisavina geriausias kitų sudedamųjų dalių savybes. Todėl ji įgaus švelnų grietinėlės skonį, o sūris - pikantiškumo, ir po pusvalandžio ant jūsų stalo patieksite kvapnų ir sultingą patiekalą. Tokia žuvis dera su bet kokiais garnyrais ir daržovių salotomis, o dėl mažo kaloringumo ją galite valgyti net kasdien ir nesijaudinti dėl papildomų kilogramų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Folijoje kepta lašiša Žingsnis 1
Padėkite lašišą ant didelio folijos lakšto (blizgančia puse į vidų) ir pabarstykite prieskoniais. Folijos kraštus užlenkite ir užfiksuokite, kad susidarytų dubenėlis.

Žingsnis 2

Folijoje kepta lašiša Žingsnis 2
Žuvies "vonelę" perkelkite į kepimo skardą arba kepimo indą ir užpilkite lašišą grietinėle.

Žingsnis 3

Folijoje kepta lašiša Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir pabarstykite juo žuvį. Kepkite lašišą 20-25 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Žingsnis 4

Folijoje kepta lašiša Žingsnis 4
Išimkite lašišą iš folijos, perkelkite į lėkštę ir pabarstykite šviežiomis žolelėmis. Valgykite ją karštą (bet ji išlaikys savo skonį ir šalta)!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos