Publikavimo data: 2024-06-23
Fondiu su juoduoju šokoladu
Šokoladas yra sveikas saldumynas. Tik juodojo šokolado reikėtų vartoti saikingai. Visi žino, kad šokoladas pakelia nuotaiką ir pagerina bendrą savijautą. Jis mažina trombozės susidarymą, skatina smegenų veiklą ir net palengvina kosulio priepuolius. Todėl patiekalai iš šokolado visada turi didelę paklausą. Pasigaminkime tokį patiekalą.
Žingsnis 1
Ant viryklės pastatykite puodą su vandeniu. Ant keptuvės viršaus pastatykite geležinį dubenį ir sudėkite į jį šokoladą bei sviestą. Šokoladą ir sviestą ištirpinkite vandens vonelėje.
Žingsnis 2
Kiaušinį išplakite su cukrumi ir supilkite į šokoladą, supilkite brendį, miltus ir gerai išmaišykite plakikliu.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Ištepkite formeles sviestu ir pabarstykite kakava. Užpildykite formeles tešla ir pašaukite į orkaitę 5-7 minutėms, ne ilgiau.
Kategorijos