Publikavimo data: 2024-06-23
Fondiu su kiaulienos filė ir vištiena
Pagrindinis paprasto žmogaus maistas yra mėsa. Mėsa lengva maitintis, mėsos patiekalai visada sotūs ir maistingi. Kažkas labiau mėgsta paukštieną, o kitas - kiaulieną ar jautieną. Mėsoje yra daug baltymų, ji padeda auginti raumenų masę, padeda kontroliuoti svorį ir gerina medžiagų apykaitą. Mėsa yra B grupės vitaminų, geležies, fosforo ir cinko šaltinis. Ką daryti, jei derinate kelių rūšių mėsą. Šiandien pabandykime gaminti maistą su kiauliena ir vištiena.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą kiaulienai, sumaišykite augalinį aliejų, mėsos prieskonius, stalo vyną, druską pagal skonį.
Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite marinatu. Palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite marinatą vištienos filė, tam sumaišykite sojų padažą, augalinį aliejų, citrinos sultis.
Žingsnis 4
Supjaustykite filė nedideliais gabalėliais ir sudėkite į marinatą. Palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 5
Marinuotą mėsą suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite dideliame kiekyje aliejaus, kol iškeps.
Kategorijos