Publikavimo data: 2024-06-23
Fondiu su ledais
Kai norisi ko nors saldaus, švelnaus, skanaus ir neįprasto - pasigaminkite saldų fondiu su ledais. Tai labai populiarus šveicariškas patiekalas. Jis garsėja savo kreminės ir nuolat šiltos tekstūros konsistencija. Šis patiekalas yra labai kaloringas ir maistingas, su įvairiomis grietinėlės ar padažo sudėtimis. Šis desertas padės maloniai praleisti šaltus žiemos vakarus artimųjų draugijoje, o savo saldumu ir neįprastu valgymo procesu gali pradžiuginti ir vaikus.
Žingsnis 1
Praskieskite krakmolą vandeniu iki vientisos masės. Iš uogų tyrės paruoškite padažus. Vyšnių tyrę supilkite į dubenį, įdėkite 25 g sviesto ir 1 valgomąjį šaukštą krakmolo, atskiesto vandeniu.
Žingsnis 2
Pastatykite indą ant viryklės ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite. Maišykite, kol padažas sutirštės. Nuimkite nuo ugnies ir supilkite į dubenį.
Žingsnis 3
Panašiai paruoškite padažą iš mėlynių ir aviečių tyrės, vadovaudamiesi tomis pačiomis gramatikomis.
Žingsnis 4
Šokoladinį padažą pagaminkite išlydydami šokoladą puode su vienodu kiekiu sviesto ir krakmolo.
Žingsnis 5
Gražiai supjaustykite vaisius griežinėliais. Patiekite patiekalą lėkštėje su dviem ledų kaušeliais, pjaustytais vaisiais ir padažais.
Kategorijos