Fondiu su ledais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Fondiu su ledais

Kai norisi ko nors saldaus, švelnaus, skanaus ir neįprasto - pasigaminkite saldų fondiu su ledais. Tai labai populiarus šveicariškas patiekalas. Jis garsėja savo kreminės ir nuolat šiltos tekstūros konsistencija. Šis patiekalas yra labai kaloringas ir maistingas, su įvairiomis grietinėlės ar padažo sudėtimis. Šis desertas padės maloniai praleisti šaltus žiemos vakarus artimųjų draugijoje, o savo saldumu ir neįprastu valgymo procesu gali pradžiuginti ir vaikus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fondiu su ledais Žingsnis 1
Praskieskite krakmolą vandeniu iki vientisos masės. Iš uogų tyrės paruoškite padažus. Vyšnių tyrę supilkite į dubenį, įdėkite 25 g sviesto ir 1 valgomąjį šaukštą krakmolo, atskiesto vandeniu.

Žingsnis 2

Fondiu su ledais Žingsnis 2
Pastatykite indą ant viryklės ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite. Maišykite, kol padažas sutirštės. Nuimkite nuo ugnies ir supilkite į dubenį.

Žingsnis 3

Fondiu su ledais Žingsnis 3
Panašiai paruoškite padažą iš mėlynių ir aviečių tyrės, vadovaudamiesi tomis pačiomis gramatikomis.

Žingsnis 4

Fondiu su ledais Žingsnis 4
Šokoladinį padažą pagaminkite išlydydami šokoladą puode su vienodu kiekiu sviesto ir krakmolo.

Žingsnis 5

Fondiu su ledais Žingsnis 5
Gražiai supjaustykite vaisius griežinėliais. Patiekite patiekalą lėkštėje su dviem ledų kaušeliais, pjaustytais vaisiais ir padažais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos