Publikavimo data: 2024-06-23
Fondiu su sūrio padažu
Fondiu - tai ne tik patiekalas, bet ir bendravimo būdas. Žmonės prie fondiu praleidžia draugiškus ir šeimyninius susibūrimus. Yra daugybė fondiu variantų. Klasikinis fondiu padažas yra kreminis ir sūrus, su juo galima valgyti bet kokias daržoves, mėsą ir duoną.
Žingsnis 1
Atskirai išvirkite daržoves ir krevetes ir atvėsinkite. Nulupkite krevetes nuo kiautų.
Žingsnis 2
Sūrį supjaustykite kubeliais ir išlydykite "Multicooker" keptuvėje. Palikite įjungę "Heat" (karščio) režimą, jei tiršta, įpilkite grietinėlės, jei skysta, įberkite krakmolo arba miltų.
Žingsnis 3
Bagetę supjaustykite kubeliais ir šiek tiek paskrudinkite keptuvėje. Taip patiekalas taps pikantiškesnis ir įdomesnis.
Kategorijos