Publikavimo data: 2025-08-20
Gaivinanti citrinų želė
Ar gali būti geresnis būdas užbaigti skanią vakarienę nei desertas su gaivia citrinų želė? Toks skanėstas tikrai pralinksmins ir atgaivins. Jį paruošti visai nesudėtinga. Produktai yra labai prieinami, šio deserto paruošimas neužims daug laiko, o rezultatas nustebins savo skoniu ir lengvumu. Citrinų želė yra alternatyva Prancūzijoje taip mėgstamam citrinų šerbetui. Tik paruošti želė yra šiek tiek paprasčiau ir greičiau. Be to, citrina yra neįtikėtinai sveika ir garsėja dideliu vitaminų bei mikroelementų kiekiu. Taigi cukrų pakeitę cukranendrių cukrumi, gausite ne tik skanų, bet ir sveiką patiekalą.
Žingsnis 1
Citrinas supjaustykite žiedais ir išimkite sėklas. Sudėkite jas į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies. Virkite citrinas 45 minutes.
Žingsnis 2
Į citrinas suberkite cukrų ir vanilę. Palaukite, kol cukrus ištirps, ir išjunkite keptuvę. Kai mišinys atvės, išimkite citrinas iš keptuvės. Supilkite skystį į kremus ir padėkite juos į šaldytuvą.
Kategorijos