Garbanotas tortas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Garbanotas tortas

Saldus skanumas iš vaikystės - greitas ir ekonomiškas receptas, kurį gali įveikti net pradedantis virėjas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
360 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Garbanotas tortas Žingsnis 1
Sumaišykite sviestą, cukrų, kiaušinius, miltus ir kepimo miltelius, jei reikia, įberkite vanilinio cukraus.

Žingsnis 2

Garbanotas tortas Žingsnis 2
Užminkykite tešlą, padalykite rutulį į dvi nevienodas dalis, mažesnę įdėkite į šaldiklį 15 minučių.

Žingsnis 3

Garbanotas tortas Žingsnis 3
Didžiąją dalį tešlos iškočiokite į pyrago pagrindą, padėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir keliose vietose pradurkite šakute.

Žingsnis 4

Garbanotas tortas Žingsnis 4
Ant pagrindo dėkite sluoksnį bet kokios uogienės (aš naudojau persikų uogienę), o ant viršaus užberkite šaldiklyje atšaldytos mažesnės tešlos pusės drožlių. Kepkite 20-30 minučių, priklausomai nuo orkaitės, iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos