Publikavimo data: 2025-08-17
Garbanotas tortas
Saldus skanumas iš vaikystės - greitas ir ekonomiškas receptas, kurį gali įveikti net pradedantis virėjas.
Žingsnis 1
Sumaišykite sviestą, cukrų, kiaušinius, miltus ir kepimo miltelius, jei reikia, įberkite vanilinio cukraus.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą, padalykite rutulį į dvi nevienodas dalis, mažesnę įdėkite į šaldiklį 15 minučių.
Žingsnis 3
Didžiąją dalį tešlos iškočiokite į pyrago pagrindą, padėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir keliose vietose pradurkite šakute.
Žingsnis 4
Ant pagrindo dėkite sluoksnį bet kokios uogienės (aš naudojau persikų uogienę), o ant viršaus užberkite šaldiklyje atšaldytos mažesnės tešlos pusės drožlių. Kepkite 20-30 minučių, priklausomai nuo orkaitės, iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos