Gardi ant grotelių kepta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gardi ant grotelių kepta skumbrė

Ant grotelių kepta skumbrė būna sultinga, aromatinga ir labai skani. Tokią žuvį galima kepti namuose ant elektrinio grilio arba lauke ant žarijų. Aromatinga ant grotelių kepta skumbrė gali būti patiekiama pietums arba vakarienei, ruošiama iškyloje. Žuvis iškepa labai greitai, o ją paruošti marinate visai nesudėtinga. Paruoštą skumbrę pabaigai patiekite su citrinos griežinėliu, šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis, keptomis bulvėmis.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardi ant grotelių kepta skumbrė Žingsnis 1
Paruoškite marinatą: į nedidelį indą supilkite augalinį aliejų, suberkite papriką, druską, maltus juoduosius pipirus ir smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Gardi ant grotelių kepta skumbrė Žingsnis 2
Žuvį iš visų pusių aptepkite marinatu. Paruoštą žuvį sudėkite į indą ir palikite marinuotis 2 valandas. Įkaitinkite elektrinį grilį. Grilio groteles patepkite augaliniu aliejumi ir ant jų atsargiai padėkite skumbrę oda į viršų. Kepkite žuvį iš abiejų pusių apie 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos